Otomobil İle Motosikletin Çarpıştığı Kazada Sürücü Yaralandı Otomobil İle Motosikletin Çarpıştığı Kazada Sürücü Yaralandı

Bu otoparklarda genellikle trafik cezaları,  haciz, icra yoluyla el konulan veya trafik kazasının ardından sahipleri tarafından terk edilen araçlar yer alıyor. Bu durum, bazı araçların yıllarca aynı yerde beklemesine neden oluyor. 

Yıllardır bekleyen bu araçlar, bakımsızlık nedeniyle adeta çürümeye terk edildi. Isparta'da faaliyet gösteren bir otopark işletmecisi, bu durumdan pek memnun olmadığını ifade etti.  Zamanında borcunu ödeyemediği için birçok kişinin arabasının yıllardır beklediğini belirten işletmeci arabaların günden güne değerinin düştüğünü de ekledi.

EN ÇOK MOTOSİKLET

Otopark işletmecisine göre otoparklarda en çok motosikletler yer alıyor. Bunun sebebi de pek çoğunun plakasız veya çalıntı olmasından kaynaklı. Emniyet ekiplerinin son zamanlarda yakaladığı abartı egsoz gibi pek çok denetimine takılan motosikletler burada yer alıyor. Pek çouğu da cezasını ödeyemediği için otoparktan çıkartılmıyor.