Türk Eğitim-Sen Isparta Şube Başkanı Yahya Hakan Çelik; 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Çelik’in mesajı şöyle:

“Biz, unutanlara kısa ve öz konuşuruz: "DÖNMEYİ DÜŞÜNMEYİZ"

Bize Mayıslar, Temmuzlar Ağustoslar vız gelir!..

Trafikte Doğru Lastik Kullanımına Dikkat Trafikte Doğru Lastik Kullanımına Dikkat

Biz. içerideki ve dışarıdaki alçakları iyi biliriz!..

Biz, ezelden beridir hür yaşadık, hür yaşarız!..

Biz, bastığımız yerleri toprak diyerek geçmeyiz, altındaki binlerce kefensiz yatanı düşünürüz hep!..

Biz, iman dolu göğsümüzle iş başa düştüğünde bir ölür, bin diriliriz!..

Boşuna 'ulursunuz eyyy medeniyet denilen tek dişi kalmış canavarlar!..'

"İstiklâl ve Cumhuriyetimize kast edecek düşmanlar"; siz düşünün!..

Çünkü biz, ""HAK'KA taparız!!!..""

Ağustos ayı destansı Türk tarihinde çok müstesna bir aydır. Anadolu’nun kapılarını Türklere açan 26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi, 11 Ağustos 1473 Otlukbeli Zaferi, 23 Ağustos 1514 Çaldıran Zaferi, 24 Ağustos 1516 Mercidabık Zaferi, 29 Ağustos 1526 Mohaç Zaferi, 26 Ağustos 1922 Büyük Taarruz şanla çizilen sınırlarımızın görkemidir. Işık gibi parlayan Ağustos ayı zaferlerine ve diğer kutlu zaferlere mazhar olan Türkler tarihiyle ne kadar övünç duysa azdır. Bu noktada kadim yurdumuzun her bir karışını müdafaa ve muhafaza etmek, mevcudiyetimizi ve istiklalimizi korumak hem ceddimize hem de Türk tarihine karşı en önemli sorumluluğumuzdur.

30 Ağustos Zaferi’ni kutladığımız bu şanlı günde; zaferlerimize, Cumhuriyetimize, pürü pak tarihimize, mazimize sımsıkı sarılan Türk milleti, payidar devletimizi daha da enginlere taşıyacak, ecdadımızdan aldığımız feyz ile kutlu vatanımıza, egemenliğimize, milli şuurumuza sahip çıkacak ve Türk ülküsüne bağlı, milletine sorumluluk duyan genç nesiller ile aydınlık geleceğimizi inşa edecektir.

Bu vesileyle 30 Ağustos Zaferi’nin 101’inci yıl dönümünü kutluyor; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları başta olmak üzere haçlı emperyalizminin kökünü kurutan, yedi düvele galebe çalan, topraklarımız, bayrağımız, vatanımız için canlarını hiçe sayarak, şehadete yürüyen tüm aziz şehitlerimizi saygıyla, minnet ve dualarla anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!..”