Otomobil sürücüsü tutuklandı Otomobil sürücüsü tutuklandı

Isparta Girişimci Sanayici ve İş İnsanları Derneği (IGSİAD)’ın 2024 yılı faaliyet döneminde ayda bir gerçekleştirdiği üyeler arası Olağan Kahvaltılı Toplantısının konuğu, Isparta Valisi Aydın Baruş oldu. 23 Şubat 2024 Cuma günü düzenlenen kahvaltılı toplantı, Barida Hotels Shakespeare Coffee&Bistro’da gerçekleşti.

Üyelerimizin katılımı ile gerçekleşen kahvaltıda; Vali Baruş, “öncelikle girişimci sanayici ve iş insanları ile birlikte olmaktan çok mutluyum, davetiniz için teşekkür ederim diyerek üyelerimizle tanışıp, yaptıkları işler hakkında bilgi aldı.

Vali Baruş, “İki yıldır Isparta’dayım ve bu süre zarfında ilimizi tanımaya ve eksiklerin neler olduğunu gözlemlemeye çalıştım. Isparta gerçekten çok güzel bir şehir; yaşanabilir iller arasında ön sıralarda yer alan bir şehir. Ayrıca üniversite şehri. Fakat bütün bu özelliklerin yanında bazı olumsuzluklarda söz konusu bugün bunları sizlerle paylaşmak istiyorum. Isparta Organize sanayisinin gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz ancak Isparta tarımsal arazileri çok olması nedeni ile sınırlı bir genişleme olabilir bu yüzden Isparta hizmet sektörüyle büyümeli ve gelişmeli. Benim gözlemlediğim Isparta’nın cesaretli girişimcilere ihtiyacı var, aynı zamanda Isparta Turizme de önem vermeli, özellikle Davraz’ın sadece sezonda değil 12 ay değerlendirilmesi için çalışmalar yapılmalı. Sizler yeter ki iş yapmak isteyin, yatırım yapmak isteyin bize mutlaka danışın ve birlikte değerlendirelim. Bizler bütün kurumlarımızla sizler için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay KAPI, Vali Aydın BARUŞ’a teşekkür belgesi takdim etti.

Haber Merkezi