Şura toplantısına AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Ali Sezal, AK Parti Isparta Milletvekili Emin Bilgiç, AK Parti Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, İl Genel Meclis Başkanı Kadir Dal, AK Parti Isparta İl Başkanı Kemal Kurt, AK Parti Isparta İl Başkan Yardımcısı ve Isparta Mehmet Ali Öztop, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe ve Belde Belediye Başkanları, AK Parti İlçe İl Başkanları katıldı. AK Parti 2007 1. Yerel Yönetimler Şurası Divan Başkanlığına Kahramanmaraş Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Ali Sezal seçildi.

Şuranın açılış konuşmasını yapan AK Parti Isparta İl Başkan Yardımcısı ve Isparta Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Ali Öztop birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Öztop “Şura demek dayanışma, tartışma, kaynaşma demektir. Bu şurada bizler teşkilat mensupları olarak sıkıntılarımızı dile getireceğiz ve çözüm bulacağız. Bizler zor bir görevin mensuplarıyız. Sabırlı ve tahammüllü olmalıyız. Yani tekeden süt sağmasını bileceğiz. Hizmet verdiğimiz hemşehrilerimiz yarına umutla bakmıyorsa kendimiz gözden geçirmemiz lazım. Daha çok çalışmalıyız. Hemşehrilerimizin yüzünden gülümsemeyi eksik etmemeliyiz. Hemşehrilerimizi mutlu ve kederli günlerinde yalnız bırakmayın. Sevgiler paylaştıkça çoğalır, kederler paylaştıkça azalır derler. Bilgili olmak güçlü olmak demektir. Bu yüzden faaliyetlerinizi bize bildirin” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından söz alan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Ali Sezal, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler öncesi partilileri dayanışmaya çağırdı. Türkiye'de 50 yıldır yapılmayan icraatları AK Parti olarak 4 yılda yaptıklarını belirten Sezal, son 4 yılda yapılan çalışmalar ile devletin parası ve değerinin arttığını söyledi.

(İHA)