BBP İsparta İl Başkanı Hacı Özcan Battal, seçim çalışmaları sürecinde partisinin milletle buluştuğunu ve bu buluşmanın devam ettiğini kaydederek "Milletimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkadaşlarım mecliste görmek istiyor" dedi. Battal, bu isteğin 12 Haziranda gerçekleşeceğine de işaret etti.

Anketlerdeki sürpriz yükselişleriyle dikkat çeken Büyük Birlik Partisinin (BBP) Isparta İl Başkanı Hacı Özcan Battal, seçim çalışmaları sürecinde partisinin milletle buluştuğunu ve bu buluşmanın artarak devam ettiğini söyledi.

TARİHİ FIRSAT

Battal, kendileri açısından tarihi bir fırsatın söz konusu olduğunu belirterek "Büyük Birlik Partililer ve Alperenler olarak bizim açımızdan tarihi bir fırsat önümüzde duruyor. Millet BBP'yi Meclis'to görmek istiyor. Bunu çok net şekilde görüyoruz.

Bu noktada sorumluluk bize düşüyor. Milletin bu olağanüstü teveccühünü sandığa yansıtmak tamamen bizim elimizde. Hiçbir siyasi parti BBP kadar iktidara layık değildir.

BBP'lilerin vatan, devlet, millet ve din sevgisi noktasındaki fedakarlığı ve sadakatiyle hiç kimse boy ölçüşemez. İktidar sırası, milletin muktedir iktidarını oluşturma fırsatı artık BBP'nindir. BBP, emin adımlarla bugünlere gelmiştir, son günlerdeki ayak oyunlarına da asla müsaade etmeyerek kendi bileğimizin, yüreğimizin ve emeğimizin hakkıyla TBMM'ye gireceğiz" dedi.

13 HAZİRAN GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ OLACAK

Türkiye'nin BBP iktidarına doğru güzel bir geleceğe doğru gittiğini dile getiren Battal, "12 Haziran akşamı sandıklar açılırken Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun şanına yakışır ve gösterdiğimiz çabaların karşılığı olacak takdire şayan bir sonuç alacağımıza inanıyorum.

Yeter ki son güne kadar aynı aşkla faaliyetlerimizi sürdürüp, seçmenlerimize ve sandıklara sahip çıkalım, o zaman göreceksiniz güzel bir geleceğe hep birlikte yürüyor olacağız.

İnanmak başarmanın yarısıdır. İnandık, hepimizin ortak çabasıyla seçmen nazarında partimizi çok iyi bir seviyeye getirdik; bundan sonrasında ise bize yakışan iş, emek, alın teri sevgi, sadakat, azim ve helal kazançlarla yürüttüğümüz bu millet davasını, bu şanlı mücadeleyi zaferle taçlandırmaktır.

Eminim ki Rabbim: bizleri menzile ulaştıracaktır. 13 Haziran, Türkiye'de herkesin güvenli, özgür ve refah içinde yaşadığı yepyeni bir dönemin başlangıcı olacaktır" ifadelerini kullandı.