Yakın zamanın  kahramanlık destanı olarak tarihe geçen, ve Ulusları hayrete düşüren vatan için Can veren bir Milletin yadsınamaz   Destanıdır 15 Temmuz.
Türk ve dünya tarihinin sayfalarında şanlı bir şekilde yerini almış bizleri onurla taçlandırmış, yüreklere silinmez bir yazıyla yazılmıştır 15 Temmuz.
"Asım'ın nesli diyordum ya, Nesilmiş gerçek: Çiğnetmedi namusunu, Asla çiğnetmeyecek..."

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un da mısraların da belirttiği Asım'ın nesli; Konu vatan olunca , bir anda meydanlarda şehadete koştuğunu Dünya ya gösterilmesidir 15 Temmuz.
Yeniden diriliş, silkelenerek uyanış ve yeniden bir milletin şâha kalkışıdır 15 Temmuz.
Bu milletin içerideki ve dışarıdaki düşmanlarına en büyük en onurlu, en gururlu cevabıdır 15 Temmuz.
Gecenin zifiri karanlığındaki hainliğin; şafak vaktiyle Canla Kanla aydınlığa çıkmasıdır 15 Temmuz.
Vatan söz konusu olduğunda daha 15 inde Şehadete yürümenin , 68 yaşında bastonuyla koşmanın adıdır 15 Temmuz. Ülkenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Büyük bir liderlik duruşu, feraset, ve cesaretinin en gerçek ânıdır 15 Temmuz. 
Türk kadınının her destanda, olduğu gibi bu yiğitlik destanında da Vatanını evladına tercih edişinin adıdır . Çocuğundan yaşlısına, sağlıklısından hastasına, başı açığından başı kapalısına , ülkücüsünden sosyalistine,7 sinden 70 ine bu Ülkenin bir bütün kalmasının haklı ve birlikte mücadelesidir 15 Temmuz.
Başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere, Vatanı Bayrağı Milleti için can vermiş Tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum.
Ruhları Şâd, makamları Âli mekanları cennet olsun.
Gazilerimize minnet ve saygılarımızı sunuyorum.
Devleti, Milleti Bayrağı ve bu aziz vatan için çalışan , çabalayan, can alıp can veren her yiğidi  saygıyla selamlıyorum.
Allah onlardan razı olsun.
Bu ruh vâr oldukça TÜRKİYE GEÇİLMEZ...