Isparta Türk Telekom Başmüdürü Mustafa Bahcıvan, Ağustos ayında 512 kbt limitli ADSL tarifelerini fiyat farkı uygulamadan 1 mbt hızlara yükselten ve diğer hızlardaki ADSL tarifelerinde yüzde 18'lere varan indirimler uygulayan Türk Telekom TTNet A.Ş. bu defa mevcut ADSL müşterilerine yüzde 6'ya varan aylık indirimler uygulayacağını söyledi.

      Bahçıvan, "Mevcut ADSL müşterilerimize 12 aylık abone olmak kaydıyla aylık kullanım ücretlerinde yüzde 3.24 aylık abonelik karşılığında ise yüzde 6'lık indirimler yapılacak. 16 Ekim'de başlattığımız bu kampanya yılsonuna kadar devam edecek olup, ADSL'de son sürat fırsat kampanyasından faydalanmak isteyen müşterilerimiz Telekom işyerlerine müracaat etmek sureti ile ve takip eden ayda uygulanmak üzere bu indirimden yararlanabilecek" şeklinde konuştu.

    Yaygın olarak kullanılan 1mbt hız ve limitli tarifedeki bir müşterinin bu kampanya sonucunda 24 aylık abonelik kaydıyla toplamda yaklaşık 42 YTL daha az ödeme yapacağını belirten Bahcıvan, "Bu rakam 2 mbt hız ve sınırsız tarifedeki bir müşterimiz için toplamda 330 YTL'ye yakın daha az ödeme anlamını taşımaktadır" dedi.