ULUBORLU KONGRESİ YAPILDI

AK Parti'de ilçe kongrelere tüm hızıyla devam ediyor.Uluborlu İlçe Teşkilatı'nın kongresi Uluborlu Belediyesi Düğün Salonu'ndagerçekleştirildi. Kongrede milletvekilleri, İl ve İlçe teşkilat yöneticileri tamkadro hazır bulundu.

AK Parti Uluborlu İlçe Başkanlığı Kongresi gerçekleştirildi.Kongreye AK Parti Milletvekili Recep Özel, eski Milletvekili Haydar Kemal Kurt,İl Başkanı Osman Zabun, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, İl Genel MeclisBaşkanı Ali Bolat, İl ve Merkez İlçe yöneticileri, Belediye Başkanları, İlçeBaşkanları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanlığı,Gençlik Kollara Başkanlığı ve çok sayıda partili katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajının verildiği kongrede mevcutbaşkan tekrar göreve getirildi. AK Parti Milletvekili Recep Özel kongredeyaptığı konuşmasında ise, kongre sürecinin birlik ve beraberlik içerisindedevam ettiğini belirtti. Milletvekili Özel; "Kongre takvimimize göre bugünUluborlu'da başkanımızı ve yönetimimizi seçiyoruz. 2002 yılından buyana olduğu gibi yine milletimize en iyi hizmeti sunmak gayretinde olmaya devam edeceğiz. AK Parti'yi millet kurmuştur ve milletle beraber yürüyecektir" dedi.

Adaylar Yakın Markajda

Bugün yapılan Uluborlu kongresinde de İlçe Başkan adayları Şenol ve Özkanlı kongreye katılarak parti kurmaylarına sıkı markaj yaptı

AK Parti İlçe Yönetimine talip olan Hidayet Şenol ve Şenel Özkanlı bugün Uluborlu İlçe kongresine misafir olarak katıldılar. Gönen, Atabey, Y.Bademli, Ş.Karaağaç kongrelerinde de bulunan 2 başkan adayı Uluborlu ilçesinde de parti kurmaylarını sıkı markaj altına aldılar. 

İlçe Başkanı Hidayet Şenol Milletvekili Recep Özel'in yanından hiç ayrılmazken Şenel Özkanlı da İl yönetiminde yer alan Tahir Alan ve Eğirdir Belediye Başkan adayı olan Veli Gök'ün arasında ön sırada kendisine ayrılan yere oturdu.

İki başkan adayı da sosyal medyadan anlık paylaşım yaparak bir anlamda güçlerini gösterdiler.