Belediye Meclis Üyesi Salim Güntaç, bazı güçlerin AK Parti ve MHP arasındaki uzlaşma zeminini bozma hedefinde olduğunu söyledi.

Belediye Meclisi Ak Parti Grup Sözcüsü Salim Nuri Güntaç, isim belirtmeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a gönderme yaptı. Günaydın'ın MHP ve AK Parti arasındaki uzlaşma zeminini bozma niyetinde olduğunu iddia eden Güntaç, buna asla izin vermeyeceklerinin altını çizdi. Güntaç, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Bizler uzlaşı diyoruz. Liderlerin birbirine söz konusu vatan olunca nasıl kenetlendiklerini görerek kritik bir süreçten geçtiğimizin bilincinde elimizden geldiğince vatanın ve milletin selameti adına susuyoruz, susmaya da devam edecegiz.  Ancak birileri kalkıp bütün bunları görmezden gelerek bol keseden atmaya özellikle gayret ediyor. Amacınız MHP ve AK Parti arasındaki uzlaşı zeminini bozmaksa bunun başlangıç noktası Isparta olmayacak bunu bilin! Başaramayacaksınız! Haaa yok kendi partinizle ters düşüp de  bunu AK Parti ve AK Parti'nin icraatları üzerinden karalama yaparak yeni geçeceğin ya da geçmeyi düşündüğün siyasi oluşuma yok 'Ergenekon Müzesi yok yaşa Mustafa Kemal paşa yaşa' söylemleriyle destekleyerek  yeşil ışık yakmak için yapıyorsanız lütfen lafı eveleyip gevelemeyin. bu millet bu kadar saf, bu kadar kör değil. attığınız her adımın farkında haberiniz ola."