Anavatan Partisi Isparta İl Başkanlığı"nda, İl başkanı Nuri Selçuk ile 37 yönetim kurulu üyesi istifa etmişlerdi. Genel merkez yönetimi yeni il başkanlığı görevine Merkez İlçe Başkanı olan Melih Sezgin"i getirdi.

Melih Sezgin"in il başkanı olması ile boşalan Merkez İlçe Başkanlığı görevine ise Merkez İlçe yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Zengin getirildi. Anavatan Partisi"ndeki gelişmelerle ilgili olarak dün parti binasında yapılan basın toplantısında yeni il başkanı ve merkez ilçe başkanını MKYK Üyesi Mesut Akar açıkladı.

Mesut Akar, Nuri Selçuk"un istifa nedeni olarak yoğun ticari faaliyetleri olduğunu belirtirken, il yöneticilerinin istifa nedenini ise yeni oluşacak yönetimin önünün açılması olarak söyledi. Akar, siyasetin boşlukları affetmeyeceğini de dile getirdi.

Merkez İlçe Başkanlığı"ndan İl Başkanlığı görevine getirilen Melih Sezgin ise, Isparta"nın 12 ilçesi bulunması nedeniyle görevinin 12 kat daha arttığını belirterek, “Yükümüz ağırlaştı. Allah utandırmasın. Yeni yönetimimizi bir hafta içinde oluşturacağız” dedi.

Melih Sezgin"in yerine Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Zengin, daha çok çalışmaları gerektiğini ifade ederek, “İnşallah genel başkanımızı Başbakan olarak Ankara"ya taşıyacağız” dedi. Öte yandan Mesut Akar ve Melih Sezgin istifaların partiden olmadığına dikkat çekerek, sadece görevlerinden olduğunu da sözlerine eklediler.  (Oluşum)