Kanal 32 Televizyonunda yayınlanan “Seçim Özel” programına katılan Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, önemli açıklamalarda bulundu.

2009-2014 dönemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Başkan Atasoy; “O yıllarda Atabey belediyesi ve halkı çok zor dönemler geçirdi. Talihsiz bir dönem geçti. 2014’te yeniden yönetime geldikten sonra alacaklılarla karşılıklı anlaşmalar sağlayarak piyasada kaybolan güvenimizi belediye olarak yeniden kazandık” dedi.

Rutin belediye hizmetlerinin yapılamadığı, çöplerin dahi toplanamadığı, çalışan işçilerin hakkının ödenmediği, beton santrali dahil tüm belediye araçlarının hacizli olduğu bir dönemin geride kaldığını belirten Başkan Atasoy; 2014’de genel yönetimle yerel yönetimin birleşmesiyle birlikte Atabey’in yeniden şahlandığını söyledi.

İlk olarak Belediye Başkanı Tevfik Atasoy’un kendi şahsi kefilliği ile yediemin depolarında çürümeye terkedilen belediye araçları üzerinde bulunan hacizler kaldırılarak kurtarıldı. Ve yeni araçlar alınarak araç parkı güçlendirildi.

Vergi borcu, sigorta borcu, işçi borcu ve piyasaya olan milyonlarca liralık borcunu ödeyen Atabey Belediyesi, beton santralini “Ertokuş Beton” markasıyla yeniden çalışır hale getirdi. Ve şuan bölgede aranılan ve güvenilen bir marka olarak üretim çalışmalarına devam ediyor.

2014 yılı toparlanma dönemi oldu, 2015 ve 2016 dönemleri yatırım yılları olarak geçti. 2017 ve 2018 yılları ise ilçe halkının sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi için hizmetlerin artarak devam ettiği yıllar oldu.

Çarşıda, pazarda, makamda her zaman halkın içinde olan Başkan Atasoy, yeşillikler içerisinde güzel bir hayat sürmeyi isteyen herkesi Atabey’e davet ediyor.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde yeniden belediye başkanlığına aday olan Başkan Tevfik Atasoy; “Halkımızın karşısına büyük projelerimizle yeniden çıktık. Önümüzdeki süreçte Atabey’i daha da ileriye götürmek istiyoruz. Amacımız halkımızın yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkartmaktır” dedi.