Sektörün büyük buluşması...

Sezonun son çeyreğine girerken; Otomotiv sektöründeki hareketi artırmayı hedeflediğimiz, binek otomobiller ile birlikte ticari araçların da bir arada olacağı geniş katılımlı bir organizasyon. Ziyaretçilerin tüm markaları bir arada göreceği ve tercih yapmalarına fırsat yaratacak bir etkinlik. Otomotiv firmaları ile birlikte sektörel yan sanayi ve aksesuar firmalarının da katılımıyla etkili ve hedef odaklı bir çalışma.

2017 yılında düzenlenen organizasyonda marka sayısının azlığına rağmen Isparta ve bölge halkının Autoshow’a göstermiş olduğu ilginin, bu yıl marka sayısının da artmasıyla birlikte daha da üst seviyelere çıkarmayı hedeflemekteyiz. Isparta başta olmak üzere bölgenin ekonomik potansiyeli ve sektöre olan ilgisinin üst seviyelerde olması, Isparta Autoshow’un gerekliliğinin ve devamlılığının bir göstergesi olarak görülmektedir. Isparta ve Burdur illerinin Antalya’ya yakın olması da otomotiv tercihlerinde önemli bir rol oynamaktadır.

Isparta Belediyesi’nin de katkı ve destekleriyle, Isparta ve Burdur merkezi başta olmak üzere ilçelerde de tanıtım faaliyetlerine ağırlık verilerek ziyaretçi potansiyelinin artırılması sağlanacaktır. Bir önceki organizasyonda; Ziyaretçilerin % 76,78’i Erkek, % 23,22’si Kadın olmak üzere; % 15,49’u 15-25 yaş gurubu, %48,82’si 26-40 yaş gurubu, % 35,69’u 41-60 yaş gurubundan oluşmuştur.