Isparta’da Devlet Su işleri tarafından gerçekleştirilecek dereler ıslahı için Bakanlık kanadından müjdeli haber geldi. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Isparta' da inşa edilecek dere ıslahlarının kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurları imzaladı.
 
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Isparta’nın bir çok bölgesinde dere ıslah çalışması yapacak.Bu çalışmalar için ilk adım atıldı. Gerçekleştirilecek dere ıslahları için gerekli kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla kamu yararı kararı alınması hususunda DSİ Genel Müdürlüğü'nce düzenlen olurlar, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tara-fından kendisine sunulduğu gün imzalandı.

Bu imzaların ardından Sütçüler-Toki Deresi, Pınarbaşı Deresi ve Değirmendere Deresi, Eğirdir-Ağılköy-Balçıklı Deresi ve Aksu-Yılanlı Köyiçi Deresi'nin ıslah çalışmaları için kamulaştırma işlemlerine başlanacak. Kamulaştırma işlemlerinin ardından ıslah çalışmalarının kısa zamanda tamamlanarak tesislerin hizmete açılması hedefleniyor.
 
Gülkent