Neden dil eğitiminde başarılı olamıyorum ? Neden yabancı dil konuşamıyorum? gibi kalıplaşmış soruları unutun diyor, 2 ayrı proje ile öğrencilere yurt dışı dil eğitimi olanağı sunuyor ve başarıyı ödüllendiriyorlar.
Eğitimde  20 yılı aşan tecrübesi ile birlikte, birçok alanda yürütmekte olduğu “amaca özel eğitim programları” ile ulusal ve uluslararası piyasalardaki sanayi ve iş dünyasına eğitim ve danışmanlık hizmeti veren Bemar Kariyer Okulu ve British Town Dil Okulları, dünya ile entegrasyonda en etkili araçlardan olan yabancı dil eğitiminde farklılıklar yaratarak, öğrencilerin ve çalışanların gelişmelerine, verimliliğini arttırmalarına destek olmaya devam ediyor.

Öğrencilere, Genel İngilizce, Sınav İngilizcesi (TOEFL, IELTS, HAZIRLIK ATLAMA…), İş İngilizcesi ve Çocuk grubu eğitimi gibi alanlarda dil öğrenimini aktif ve başarı ile gerçekleştirmekte oldukları bilgisini paylaşan ve Türkiye’nin en büyük dil okullarından birisi olduklarını ifade eden Bemar Kariyer Okulu ve British Town Dil Okulları Isparta Şube Müdürü Şeyma Özer,’’İngilizce dil eğitiminde 2 ayrı proje ile öğrencilerimize yurt dışı olanağı sunmaktayız’’ diyerek konuya ilişkin yaptığı açıklamada: ‘’Her kur için yalnızca %10’luk bir devamsızlık durumunda öğrenciye ücretsiz kur tekrarı vererek %100 başarı garantisi sağlamaktayız.

Avrupa Dil Konseyi onaylı; Avrupa Dil Portfolyosu ile amaca uygun eğitim veriyoruz. Okulumuzun ilk amacı öğrenciyi sürekli aktif tutarak, iletişim odaklı bir eğitim vermek ve ders esnasında öğrenciye sunulan görsel ve işitsel aktiviteler ve konuşma kulüpleriyle bu anlayışı desteklemek. Öğrencinin seviye ölçümünü (A1-A2-B1-B2-C1-C2) yaptıktan sonra ihtiyaçlarını en doğru şekilde analiz ederek, kişiyi uygun programlara yönlendirmede ve bu doğrultuda eğitimini verme açısından titizlikle çalışan bir ekibe sahibiz.

Neden dil eğitiminde başarılı olamıyorum ? Neden yabancı dil konuşamıyorum? gibi kalıplaşmış soruları bir kenara bırakarak ; 12 kişilik özel sınıflarda , yabancı eğitmenlerimiz ile konuşma kulüplerimizde ve bire bir özel derslerimizle  başarıyı yakalamak mümkün.

Çocuk gruplarımızda ise V.I.P sınıflarda kolej seviyesinde dil eğitimi sunuyor ve sıkmadan eğlenceli bir şekilde dil eğitimini aşılıyoruz.

Ve 2 ayrı proje ile öğrencilerimize yurt dışı olanağı sunmaktayız. İlki,

AIESEC- eğitimini tamamlayan her öğrenciye, hiçbir ücret ödemeden 8 haftalık yurt dışı fırsatı, ikincisi de sınırlı kontenjan içeren kampanyamızla, pasaport vize işlemleri, konaklama, yemek, ulaşım bedeli (gidiş-dönüş uçak bileti) dahil 2000 euro yerine 399 euro’dan başlayan oldukça uygun fiyatlarla MALTA’da 1 Aylık yurt dışı eğitimi imkânı. Yurt dışı eğitimde öğrencilere sunulan her iki fırsatın da en iyi şekilde değerlendirilmesini diliyoruz’’ dedi. /Elif AKGÜL