Isparta Belediye Meclisinin Ekim ayı olağan toplantıları başladı. Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in başkanlığında gerçekleştirilen ve saat 14.00'de başlayan toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.

Belediye ye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, toplantının tüm gündem maddelerini okuyarak, maddelerin görüşülmesine geçmeden önce söz almak isteyenin olup olmadığını sordu. Bunun üzerine söz alan Belediye Meclisi Ak Parti Grup Sözcüsü ve Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, Yeni Otogarın üzerindeki çelik konstrüksiyon çatının yeniden yapılması için gerekli olan ödeneğin yıllara sarih olarak % 30'unun 2021 yılı, % 70'inin ise 2022 yılı bütçesinden karşılanması için konunun mevcut gündem maddelerine ilave edilmesini içeren önerge verdi.

Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, söz konusu yeni otogar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Başdeğirmen; "Bilindiği gibi, şehrimizde Yeni Otogar konusu var. Geçmiş yıllarda yani bende önceki dönemde yapımına başlanan Yeni Otogar'ın üzerindeki çelik konstrüksiyon çatıda sorunlar var.

Otomobil karşıdan karşıya geçen yayaya çarptı Otomobil karşıdan karşıya geçen yayaya çarptı

Bunun için söz konusu çatıları yeniden yapacağız. Bu konuda önümüzdeki günlerde ihale yapacağız ve inşaata da en kısa sürede başlayacağız. Fahrettin beyin verdiği önerge işte bu Yeni Otogar çatısının yapımı için gerekli olan ödeneğin karşılanması konusunu içeriyor" dedi.