Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Ali Özkaya Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak destek sözü verdiler.

Nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Sarı; “Göreve geldiğimiz günden beri vatandaşlarımız Allah razı olsun bizi yalnız bırakmıyor. Hem tebrikleri kabul ediyoruz, hem de projelerimiz için çalışmalara başladık. 100 günlük çalışma programımız kapsamında ilk olarak mezbaha nenin açılması için İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ile gerekli görüşmelerimizi yaptık. Kendileri gelerek mezbaha nemizde incelemelerini yaptı ve birlikte çalışmalarımıza başladık. Sanayinin içme suyu projemizin de tespitlerini yaparak boru siparişlerimizi verdik. En kısa zamanda kazıma başlıyoruz. Sahipsiz sokak hayvanlarımız için Orman Müdürlüğümüz ve Milli Parklar müdürlüğümüz ile görüşerek yer tespitimizi yaptık. En kısa zamanda Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezimizin inşaatına başlayacağız. Güneş enerji panellerimiz ile ilgili görüşmelerimizi yaparak yer tespitimizi yaptık. Allah’ın izni ile sizlerin desteği ile 100 günlük programımızda verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz” diye konuştu.

Milletvekilleri de Başkan Sarı’ya başarılar dileyerek, geçmiş 10 yılı telafi edebilmek için her konuda destek olacaklarını söylediler.

Samimi bir havada geçen hayırlı olsun ziyareti, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.