Esnaf-Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin ERKAN bugün Isparta'ya geldi. Isparta ziyaretinde ilk olarak ESKKK 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural'ı makamında ziyaret etti.

Genel Müdür Necmettin Erkan, Başkan Tural ile birlikte Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i ziyaret etti.

Tural, Esnaf ve Sanatkarımıza gerek icraatlarıyla, gerek göstermiş olduğu sevgi ve saygıyla gerçek bir destekçi olan Esnaf-Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürümüz Sayın Necmettin ERKAN şahsımı makamında ziyaret etmişlerdir.

Ziyaretlerine istinaden Ülkemizin gündeminde yer alan güncel konular ve Kooperatifçilik hakkında istişarelerde bulunulmuş olup; Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunar, çalışma hayatlarında başarılarının devamını dilerim. Esnaf-Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürümüz Sayın Necmettin ERKAN ile birlikte Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN’ i makamında ziyaret ederek hasbıhal ettik. Ziyaretimiz esnasında göstermiş olduğu misafirperverliklerinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunar, çalışma hayatında başarılarının devamını dilerim.