12 Haziran 2011 Pazar günü yapılacak olan genel seçim dolayısı ile Isparta’ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata, Eskişehir Milletvekili Beydullah Asil Isparta’da çeşitli temaslarda bulundu. MHP Isparta Milletvekili aday adayları ile birlikte esnaf ziyareti de gerçekleştiren heyet Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı da ziyaret etmeyi ihmal etmediler.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a yapılan ziyarette, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil, Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, MHP İl başkanı İsa Yalçın, MHP Isparta Milletvekili aday adayları ile yönetim kurulu hazır bulundu. 1.5 Saat süren ziyarette Kutluata, belediyenin çalışmalarını başarılı gördüğünü belirtti.

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın ziyarette yaptığı kısa konuşmasında, “Sayın Genel Başkan Yardımcımız Münir Kutluata ve Beytullah Asil seçim çalışmalarında bize destek olmak için Isparta’ya geldiler. Bize verdikleri bu destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu program dahilinde Belediye Başkanımızı da makamında ziyaret ediyoruz” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata ise, “Isparta’ya bir çalışma gurubu olarak geldik. Isparta Milletvekilimizde buradan iştirak etti. Isparta’mızın 12 değerli milletvekili aday adayı ve il yönetiminin koordinasyonunda iki günlük bir program uyguluyoruz. 1. gününde esnaf ziyaretini gerçekleştirdik. Esnaf ziyaretinde gördük ki, belediye başkanımıza karşı halkın memnuniyetini gördük. Bu memnuniyet bizi de memnun etmiştir. MHP olarak milletvekili arkadaşlarımız guruplara ayrılarak 10 ilde bu gibi ziyaretlerini sürdürüyor. Bizlerde buraya 5 arkadaş gelecektik ancak İktidar partisinin plan bütçe görüşmelerinde yaptığı yanlışlık nedeniyle arkadaşlarımız Ankara’da kalmak zorunda kaldı. Yüz yüze yaptığımız bu ziyaretlerde vatandaşımızın bir bekleyiş içerisinde olduğunu görüyoruz. Yaptığımız bu ziyaretlerde bizim arkadaşlarımızı karşılarında gördükleri anda da bekleyişlerine cevap buluyorlar. MHP üzerinde yapılan spekülasyonların 12 Haziran sonrasında meclisteki sandalye sayısının çok değişeceğinden endişe edildiği için yapıldığını görüyoruz. İktidar partisi CHP güçleniyor mantığı güderek seçmeni elinde tutmaya çalışıyor. CHP’de aynı metod doğrultusunda haraket ederek seçmen üzerinde baskı yapmaya çalışıyor. Bizler de böyle vatandaşın ayağına giderek yapacağımız çalışmaları anlatıyoruz. Bu anlattıklarımızdan dolayı vatandaşlarımızın bize karşı teveccühünün arttığını görüyoruz. 8 yıldır AKP tarafından yoksullaştırılan ülkeyi yeniden ayaklandıracağız” dedi.

MHP Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil’de yaptığı açıklamasında, “Isparta’dan gelip geçenlerden Isparta’da yapılan hizmet ve belediye çalışmalarını gururla duyuyor ve takip ediyoruz. Oluşturduğumuz seçim beyannamesini ülkenin gerçeklerine uygun tanıtma gezileri düzenliyoruz. Burada olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz’da yaptığı açıklamasında hem Isparta Milletvekili hem de Isparta aday adayları adına bir açıklamada bulundu.

Korkmaz, “MHP Isparta’da yapılan seçimlerde önemli işler başarmış ve çıtasını hep yükselterek devam ettirmiştir. Önümüzde yapılacak genel seçimlerde çalışmalarımızı disiplinli bir şekilde devam edecektir. Ayrıca aday adayı olarak ta bütün aday adayı kardeşlerimizle dün söz verdiğimiz gibi bundan sonra da yol arkadaşlığı yapmaya devam edeceğiz. Yarın bu arkadaşlarımıza da bir görev verilirse bu arkadaşlarımızın da göreve hazır olduğunu belirtmek istiyorum” dedi.

MHP heyetini makamında kabul eden Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da yapılan bu ziyaretten memnun olduğunu belirterek, “Belediye Başkanı olarak Isparta’ya yapacağım büyük hizmetler ve büyük hayallerim var. Bunun için çeşitli projeler oluşturduk. Göreve geldiğim günlerde hazırlamış olduğum bir su fabrikası projesi vardı. Ancak çeşitli nedenlerle bu projemiz engellendi. Biz yılmadan yeni fabrika oluşturma projelerimizi hayata geçirmeye çalıştık. Ortadoğu’nun en büyük BİMSBLOK fabrikasını kurmaya başladık. Çok kısa süre içerisinde hizmete açılacak. Bununla birlikte fabrika projelerimiz bitmedi. Bu fabrikamız üretime geçer geçmez yapı sektöründe kullanılacak izalasyon fabrikası kurmayı planladık. Ayrıca daha büyük fabrika yapmak için projelerimiz var. Bu fabrika projelerimizin de engellenmemesi için 12 Haziran’da yapılacak olan seçimleri sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.