Belediyeden eğitime katkı. Belediye Başkanı Hasan Balaman, eğitim öğretimin açılması nedeniyle okula başlayacak öğrencilere başarılar dilerken ekonomik imkansızlıklar nedeniyle ihtiyaçlarını gideremeyen velilerin de gönlünü aldı.


Belediye bünyesinde kurulan AK masa marifeti ile 1500 öğrenciye ayakkabısından, çantasına, önlüğünden, kırtasiye ye kadar ihtiyaçlarını karşıladı. Belediye Başkanı Hasan Balamanın bu hediyesi öğrenci ailelerinin gözlerindeki mutluluktan okunuyordu.

 

Dağıtım esnasında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hasan Balaman, “Yeni bir eğitim öğretim yılına giriyoruz. Hükümetimiz öğrencilerimizin ders kitaplarını ücretsiz olarak sıralarına koyarak velilerimizi büyük bir ekonomik külfetten kurtarmıştır. Belediye olarak bizlerde yine imkansızlıklar nedeniyle çocuğuna okul ihtiyaçlarını alamamış velilerimizi sevindirirken çocuklarımızı da okula başlarken buruk göndermemenin sevinci içerisindeyiz. Yaklaşık 1500 öğrencimizin önlük, kırtasiye ayakkabı gibi tüm ihtiyaçlarını karşılayarak onlarında hem pırıl pırıl bir önlükle katılacaklar. Eğitim öğretim yılı hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.