TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ ISPARTA ZİYARETİNİN 2.GÜNÜNDE KURUM, KURULUŞ VE ESNAFLARLA BİRARAYA GELDİ
 
TBMM Meclis Başkanvekili Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Görevlisi Şakir Hüseyin Aksöz ve beraberindeki heyet Batı Akdeniz Kalkınma Ajansını ziyaret etti. TBMM Başkanvekili Bilgiç'i BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler ve Birim başkanlarını karşıladı.

Ziyaret esnasında yatırımlar projeler desteklemeler ile ilgili karşılıklı fikri alışverişinde bulundu. Daha sonra şehir merkezinde ve esnaf ziyaretlerine devam eden TBMM Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacıyı, yönetimini, Gülpetek Sanayi Site esnaflarını Otofen oto servis İsmail Soydinç'i ve çalışanlarını ziyaret etti. Sanayicileri ziyaret ederek sorunlarını dinlediyen TBMM Meclis Başkanvekili Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, "Sanayicilerimiz şehrimizin bel kemiğidir.

İstişareyle hareket etme ve hizmet etme anlayışına büyük önem veriyoruz" dedi. Toptancılar sitesinde hizmet veren Yıldırım Şekerleme işletme sahipleri Kenan Yıldırım ve Murat Yıldırım'ı Daha sonra Afad Müdürü Ethem Kılıçarslan'ı ve çalışanlarını kurumda ziyaret etti.