Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti), seçim çalışmalarını hızlandırdı. Dünden itibaren tüm kamu kurum ve kuruluşları ile siyasi partileri ziyaret eden Milletvekili adayları ilk ziyaretlerini Vali Memduh Oğuz’a yaptıktan sonra dün saat 11.00’de Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarete; Partinin İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, İl Başkan Yardımcısı, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile Milletvekili adayları katıldı.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz; “Bilindiği gibi 12 Haziran 2011 tarihinde Milletvekili genel seçimleri yapılacak. Bizde parti olarak Milletvekili adaylarımızla birlikte bugünden itibaren tüm kamu kurum ve kuruluşları ile siyasi partilerimizi ziyaret etmeye başladık. Bu ziyaretlerimize sayın Valimizden başladık şimdi de sizi ziyaret ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya günaydın da konuşmasına hoş geldiniz diyerek başladı ve; “Biz Belediye olarak her zaman Isparta halkına hizmet etmek için çalışıyoruz. Ancak, bu hizmetler ve özellikle projeler noktasında mevcut iktidardan daha fazla destek almak istiyoruz. Fakat, bu konuda bazı zamanlarda bazı yerlere takılıyoruz. Hizmet noktasında bize yardımcı olunursa daha iyi olacaktır. Örneğin, Alt yapı projemizi hazırladık ve bakanlığa sunduk. Ödenek konusunda bakanın bir talimatı kaldı fakat bunu henüz gerçekleştiremedik” dedi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Recep Özel de konuşmasında, “Buradan söz veriyoruz. Önümüzdeki siyasi süreç içinde Isparta halkına hizmet için ortak hareket edeceğiz. Ancak, bunu yaparken birbirimizi kırmadan, birbirimizi ikna ederek yapacağız. Söz veriyorum size her türlü desteği yapacağız” dedi.