GÜL KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ İÇERİSİNDE EĞİTİM VEREN TOBB MESLEK LİSESİ ATÖLYE’ YE KAVUŞUYOR.

          Arazisi Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından verilen TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi atölyesine kavuşuyor.

         Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı, TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Atölye inşaatının başladığını belirterek başta okulumuza, üyelerimize ve sanayimize hayırlı olsun dedi. Arazisinin Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin 450 üyesi tarafından verildiğini hatırlatan BOYACI, yönetim olarak okulun yapılması, inşaatı ve bölümlerin açılması içinde büyük çabalar harcandığını geldiğimiz noktada da atölye çalışmalarının başladığını söyledi. Okulun yapılmasıyla birlikte motor kaporta ve boya dallarında ara eleman sorunun çözülmeye başladığı belirten Boyacı, okulumuz günden güne modernleşiyor ve büyüyor dedi. 

       Ayrıca arazisi Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından Isparta Belediyesine terkedilen, Isparta Belediyesi tarafından da okula tahsis edilen arsada da okul duvarı çalışmalarının yapıldığını aktaran Boyacı okulumuzun arazisinin de genişlediğini söyledi. 

         Boyacı, Atölyenin yapımı için büyük emekler harcayan başta Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’e, Isparta Valimiz Ömer Seymenoğlu’ na, Isparta Milletvekillerine, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’ e, Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur’ a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum dedi.

Dolandırıcılıkta Yeni Yöntem: Banka Hesabı Kiralama! Dolandırıcılıkta Yeni Yöntem: Banka Hesabı Kiralama!