Küçük Dehalar Akademisi Anaokulu sponsorluğunda gerçekleştirilen 'İletişim Tomurcukları projesi,'Bugünün iletişim tomurcukları geleceğin çiçekleri'sloganıyla Fevzi Paşa İlkokulu, Ülkü İlkokulu, Yılmaz Şener İlkokulu'nun da uygulandı.

Proje ile ilgili konuşan Fevzipaşa ilkokulu müdürü Abdil LORCU:“İletişim gibi böyle önemli bir konuda bu güzel projeyi gerçekleştirdikleri için SDÜ öğrencilerine ve sayın Ümit Arklan’a teşekkür ediyorum.
Bence iletişim bir saygıdır. Hayatımızı şekillendiren en önemli etkendir. İletişim adına yaşanan sorunları bir nebze olsun ortadan kaldırmak ve küçük yaştaki öğrencilerin iletişim becerilerini geliştirmek adına yapılan bu projede yer almak beni ve öğretmenlerimizi onurlandırdı, öğrencilerimizi ise çok sevindirdi. 
Projeyi gerçekleştirirken öğrencilerimize her türlü yardım ve desteği sağlamaya çalıştık.Böyle güzel projelere her zaman açığız.”dedi.

Halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü öğrencilerinin yaptığı proje İl Milli Eğitim Şube Müdürü tarafından tam destek görürken projenin gerçekleştirildiği okullarda da büyük sevinç yaşandı.

Projenin yapıldığı okullarda  başta müdür ve müdür yardımcıları projenin içeriği ve işlenişi hakkında  çok eğitici ve öğretici olduğunu bu faaliyetlerin gerek öğrencilere gerekse öğretmenler için faydalı olduğunu belirtirken bu gibi projelerin daha fazla gerçekleşmesi gerektiğini söylediler.-ISPARTA

Proje gerçekleştiren İletişim fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım 4. Sınıf öğrencileri : Eda Nur Manav, Ahu Saban, Melike Çetin, Melike Baykay, Özge Aksu, Tuğba Serel

Dersin adı: Profesyonel Halkla İlişkiler ve Tanıtım Araştırmaları

Dersin hocası: İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ümit Arklan