Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11 Ocak Pazar günü Isparta’da yapılacak olan partisinin İl Başkanığı kongresine katılmak için 8 bakan ile birlikte geliyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Isparta İl Kongresine katılım programı netleşti. Rahatsızlığı nedeniyle programın iptali gündeme gelmişti. ancak Ak Parti il Başkanlığından verilen bilgiye göre Başbakan Davutoğlu Isparta'ya gelecek. Başbakanın yanında 8 bakan da Isparta'da olacak.

AB Bakanı Volkan Bozkır, Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehti Eker, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşe İslamoğlu ve Ulaştırma Bakanı Lütfü Elvan Isparta'daki programa katılacak.

Av. Osman Zabun AK Parti 5. Olağan Kongresi kapsamında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Isparta’ya gelmesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Zabun Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı kongre ile ilgili olarak tüm Isparta halkının katılabileceği bir kongre olacağından bahsetti.