Diş Hekimi İbrahim Gündoğay, güçlü teknolojik altyapısı sayesinde yüzdeki tüm organlarla dişler arasında uyum ve estetik açısından ‘altın oranı’ sağlıyor.

Yüzdeki tüm organlarla dişler arasında bir uyum ve ölçek oranı var.  Bu oranlar sadece dişlerin genişliğini kapsamaz aynı zamanda dudaklar ve ağız dikey yüksekliğini ve buna bağlı yüz yüksekliğini de kapsıyor. Buna altın oran deniliyor.

IYAŞ Park karşısı Koç İş Merkezi’nde hizmet veren Özel Gündoğay Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, güçlü teknolojik altyapısı ile dikkat çekiyor. 1 milyon TL’lik teknolojik yatırım ile büyükşehirlerdeki ağız ve diş sağlığı merkezlerini aratmayan Özel Gündoğay Polikliniği bünyesindeki CNC cihazı ile sıfır hata, üst düzey estetik sağlanıyor. 

Diş Hekimi İbrahim Gündoğay, Özel Gündoğay Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği olarak teknolojik donanıma önem verdiklerini söyledi. Bu sayede hata payını sıfıra düşürdüklerini kaydeden Gündoğay, şöyle konuştu: 

“Özel Gündoğay Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde teknolojik donanımı çok üstün tuttuk.

Hastanelerde olan imkan 3 boyutlu röntgen cihazı polikliniğimizde mevcut. Teknolojik altyapıyı sağlam kurduk. Artık kaplamalarda eskisi gibi metal döküm ile olmuyor tamamen bilgisayar ortamında hazırlanıyor. Hata payı sıfıra düşüyor. Uyumlulukları artıyor.

Cat-cam sistemlerimiz var. Bilgisayar destekli bir sistem. Bilgisayarda ölçüyor, biçiyor ve kalıp oluşturuyor. 

Sanayideki CNC gibi 3 boyutlu çıkarıyor, modeli traşlayıp öyle çıkarıyor. Hata payını düşürüyor, estetiği artırıyor. Diş sağlığında altın oran vardır. Gözler arası mesafe, dudak-burun arası mesafe. Hepsini ölçüyoruz. Dudak kalınlığı bazı bireylerden ince, bazılarında kalın oluyor. Onları da fotoğraflayıp çalışıyoruz. 

Burada implant başta olmak üzere cerrahi işlemlerin tamamını yapıyoruz.  Bu konuda sürekli yurt dışına gidiyoruz. Gelişmeleri inceliyoruz. 0-18 yaş arasında tüm tedavileri uyguluyoruz. İleri cerrahi teknikleri konusunda yurt dışı eğitimlerine katıldık.”