Gün ısı sektöründe1984 yılında Anadolu topraklarından zor şartlar altında yola çıkıp, bugün dünyanın tanıdığı hatta Birleşmiş Milletlerin resmi tedarikçisi olan Ser-Gün, Isparta’da da şubeleşti. Antalya merkezli olan 1’i Adana’da olmak üzere 4 fabrikası bulunan Ser-Gün, Davraz Mahallesi’nde fabrika satış mağazası açtı. Firma, öbür boyu bakım ve servis garantisi de veriyor.

YÜZDE 100 TÜRK MALI

            Türkiye genelinde 28 bölge ve şube müdürlüğü, dünyada da 12 ülkede distribütörlüğü bulunan Ser-Gün’ün Isparta şubesinin başında müdür olarak Yasemin Bayram görev yapıyor. Davraz Mahallesi Rus Pazarı yolunda 400 m2’lik Ser-Gün Gün Isı Isparta Şubesi’nde fabrikanın ürettiği tüm mamuller sergileniyor. Yedek parçasını da kendisi ürettiğinden yüzde 100 yerli malı olan Ser-Gün ürünleri 2 yıl garantili. Ancak montaj, tamir, bakım ve servis hizmetleri senmbolik ücret alınarak öbür boyu garanti gediliyor.

36 AY TAKSİTLE GÜN ISI

            Ser-Gün Isparta Şube Müdürü Yasemin Bayram, dünyanın en büyük 3. finans şirketi olan Societe Generale Krediver paketi ileanlaşmaları olduğunu söyledi. Şirketin sağladığı finansman desteği sayesinde müşterilere 36 ay taksit imkanı sağlayabildiklerini kaydeden Bayram, şartları tutan herkesin bu imkandan faydalanabileceğinin altını çizdi.

ORKÖY DESTEKLERİ

İLE GÜN ISI SİSTEMİ

            Dünya markası olan Ser-Gün, ORKÖY destekleri kapsamında kırsal alanlara da hizmet veriyor. Devletin orman köylülerine sağladığı destek kapsamında isteyen herkesin evine güneş enerji sistemleri kurulabiliyor. Ser-Gün, bu zamana kadar Isparta’da birçok orman köyünde 350’e yakın gün ısı sistemi kurdu.

ISINMADA TASARRUF

            Ser-Gün Isparta Şube Müdürü Yasemin Bayram, selektif panelli gün ısı sistemi sayesinde 4 mevsim sıcak su elde edilebildiğini de anlattı. Kendi üretimleri olan sistemin gün aydınlanmasında dahi sıcak su elde edebildiğini kaydeden Bayram, doğalgaz ısınma faturasını düşürmek için kalorifer sistemine bağlı gün ısı sisteminin kullanılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

 

 

Teknolojisi

            Sıcak su boylerlerinin üretimi gazaltı kaynağı ve dikiş makinelerinde yapılmakta olup, kaynak sırasında saçlar üzerinde bir deformasyona izin verilmez. Otomatik depo makineleri sayesinde birleşim noktalarındaki deformasyon yok edilip tam sızdırmazlık sağlanıyor. Soğuk su depolarının üretimi sırasında kaynak kullanılmayıp otomatik dtepo makinelerinde saçlar birleşimleri yapılarak tam sızdırmazlık sağlanıyor.

 

 

Gün ısının faydaları

            -Ülke ve aile ekonomisine katkı sağlar

            -Kullanılar yerde rahatlık sağlar

            -Saçlarda kepeklenmeyi önler. Isınan suyun kireci çözülür.

            -Ciltte kurumayı önler.

            -Kireçlenmeyi önlediği için çamaşır makinenizi korur. Yumuşatıcı ve kireç önleyici deterjanlardan tasarruf sağlar.

            -Çevre kirliliği yaşanmaz.

            -Hayvancılıkla uğraşılan bölgelerde özellikel hayvanların ılık su içmesi verimini yükseltir. Ayrıca kullanılan malzemelerin temizliğinde en büyük yardımcıdır.

            -Sağlıklıdır. Yemekte, içmede ve çayda rahatlıkla kullanılabilir.

            -Su kesintisi olan bölgelerde yedek su deposu olarak kullanılır.

            -Sistemler rezitans takılarak termosifona dönüşür. Bu şekilde en az 180 litrelik bir termosifon elde edilir.

 

 

Ödülleri

Tüketici Akademesi Gün Isı Grubu

2006, 2007, 2008, 2009, 2010 ve 2011’de

Kalitesine En Çok Güvenilen Marka Ödülü

2009 ve 2010’da

Avrupa Birliği Kalite Ödülü.

Ayrıca Birleşmiş Milletler Resmi Tedarikçisi.