Başkan"dan vekile yerinde brifing

Belediye Başkanı Hasan Balaman, partisinin milletvekillerinden M.Emin Bilgiç"e projelerini yerinde anlatarak ayrıca kapsamlı bir dosya sundu. Belediye Başkanı Hasan Balaman, özellikle öküz battı rekreasyon alanı üzerinde durdu ve Milletvekili Bilgiç"e arazide brifing verdi.

Isparta"yı kuşbakışı gören bir alanda seyir kafeteryasının da yer alacağı Öküzbattı parkında kafeteryalar, çocuk oyun alanları, mescit, idari bina, otopark alanı, yürüyüş yolları, amfi tiyatro, şelale, fitness center, botanik bahçe, pergoleler, Restaurant kafe, piknik alanları koşu parkurları ile büyük bir alanı kapsayacak.

 

AK Parti Isparta Milletvekili M.Emin Bilgiç 51 bin metrekarelik alanda kurulması planlanan Öküzbattı Rekreasyon Alanı hakkında Belediye Başkanı Hasan Balaman"dan bilgi aldı ve proje üzerinde incelemede bulundu. Isparta"nın daha yaşanabilir bir yer hale getirilmesi için çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Hasan Balaman, Belediye tarafından yapılan yatırmlar hakkında Milletvekili Bilgiç"e bilgi aktardıklarını ifade etti.

Emre Mahallesi üzerinde bulunan ve halk arasında öküzbattı olarak bilinen alan üzerinde uzun zamandır çalışma yapan Belediye Başkanı Hasan Balaman bu alanı görev süresi içerisinde tamamlayıp Isparta halkına sunmak istediğini ifade etti.

 

Milletvekili M.Emin Bilgiç de Isparta"ya yararı dokunacak her projeyi sonuna kadar desteklediklerini ve Belediye Başkanı"nın bu projesini de beğendiğini belirterek Belediye Başkanı"nın kendisine sunduğu dosya ile ilgili Ankara"da kaynak arayışında bulunacağını da sözlerine ekledi.