AK Parti hükümeti döneminde engelleri kaldırdıklarını belirten Ak Parti Milletvekili adayı Recep Özel, “2010 yılında engelli vatandaşlarımızın evde bakımları için 11 trilyonun üzerinde ödemeler yapıldı, bu ödemeler önümüzdeki dönemlerde de devam edecek” dedi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Recep Özel, “2010 yılında 11 trilyon üzerinde engelli vatandaşlara evde bakım şeklinde ödemeler yapıldı. Önümüzdeki dönemde daha kapsamlı ve daha geniş hizmetler yapılacak. Engelli vatandaşlarımızın bakımları daha güzel bir şekilde yapılacak. Dolayısıyla engelli oldukları hissettirilmeyecek” açıklamasında bulundu.

SİYASİ ENGELLİLERİ SAYGIYA DAVET ETTİ

Ak Parti Milletvekili Adayı Recep Özel, seçimlerin huzurlu bir şekilde geçmesini istediklerini belirterek, “Bazıları siyaseten engelli. Siyasi zihindeki engellileri saygıya davet ediyoruz” dedi.

CHP birinci sıra adayı Ali Haydar Öner’in, Isparta Valisi Memduh Oğuz’a ağza alınmayacak cümleler sarf ettiğini belirten Recep Özel, “Devlet makamına, devletin valisine kimse o şekilde cümleler kurmamalı. Isparta’da 10’larca vali geldi gitti. Makamlar kalıcı isimler gidicidir. Ali Haydar Öner’de yaptı gitti, siyaset ve seçim uğruna makamlar yıpratılmamalı. Makamın saygısını sevgisini en üst sevide gözetmemiz lazım. Devlet adamlığı noktasında kendisini saygıya davet ediyorum. Daha önce valilik yapmış birine kullandığı bu cümleler hiç yakışmıyor. Isparta olarak valilik makamına saygı gösterdik, gösteririz, siyaseten de herkes saygı göstermeli. O makamların yıpratılması kayıptır. Bugün elini dahi sıkamayan o şahıs seçilemeyecek de yarın hangi yüzle vatandaşımızın işini çözmek için vali Memduh Oğuz’un makamına gidecek, gidemez. Devlet adamlarımıza ve demokrasiye saygı göstererek seçimi bitirmek istiyoruz. Siyasi zihindeki engellileri saygıya davet ediyorum Isparta valisi herkesin valisidir” açıklamasında bulundu.

YUVALI MUHTARI’NIN ACI GÜNÜ

Eğirdir Yuvalı Köyü Muhtarı Selahattin Demirbaş’ın annesi Havva Demirbaş hayatını kaybetti. Uzun süredir Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören Havva Demirbaş önceki gün hayatını kaybetti. Yuvalı köyünde toprağa verilen Havva Demirbaş’ın cenazesine katılan Ak Parti Milletvekili Adayı Recep Özel, muhtar Selehattin Demirbaş’a da başsağlığı diledi.

MEHMET TÖNGE ve HALIKENT’TEN TAM DESTEK

AK Parti Milletvekili adayı Recep Özel, Mehmet Tönge Mahallesi ve Halıkent Mahallesinde bulunan evleri tek tek gezerek, vatandaşlardan destek istedi. Kapı kapı dolaşıp karanfil dağıtan Recep Özel, kadın kolları teşkilatıyla birlikte ev ev dolaşarak herkesin gönlünü aldı. Yaşlıların ellerinden öpen küçüklere sevgi gösterisinde bulunan Recep Özel, kapı kapı dolaşıp Halıkent Mahallesi ve Mehmet Tönge mahallesi sakinlerinden destek istedi. Yoğun ilgiyle karşılaşan Recep Özel, “milletimiz tekrar iktidara yürüyor. Vatandaşımız her şeyin farkında. Kimin bu memlekete hizmet edebileceği de ortada kimin hizmet edemeyeceği de ortada” dedi.

BAŞBAKAN POSTERİYLE KARŞILANDI

Ak Parti Milletvekili adayı Recep Özel gittiği mahalle gezilerinde büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Vatandaşlar çay kahve ikramında bulunmak isterken, bir vatandaş arabasının üzerine astığı AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan posteriyle Recep Özel’i karşıladı. Recep Tayyip Erdoğan’nın liderliğini öven vatandaşlar, Ak Parti’ye ve Recep Özel’e tam destek verdiklerini belirtiler.

ÇEVRE MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Ak Parti Milletvekili adayı Recep Özel, Çevre ve Orman İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Özel, Çevre İl Müdürlüğünde görevini sürdüren memurlarla tek tek tokalaştı. Isparta’nın köylerinin yüzde 95’ini ziyaret ettiklerini belirten Recep Özel, “Ak Partili milletvekili adayları olarak 2 Haziran 2011 Perşembe gününe kadar yani Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın geldiği güne kadar bütün köylerimizi dolaşmış olacağız. Ben de resmi kurum ve esnaf ziyaretlerine devam ediyorum.” dedi