Yakın arkadaşı Erkan Mumcu'nun Isparta’ya okul yapma talebini Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geri çevirmedi. Kulübün okul yapma planına Isparta’da alındı.
 
Anavatan Partisi eski genel başkanı ve eski bakanlardan hemşerimiz Erkan Mumcu'nun gir-işimleri ile Beşiktaş Isparta’ya okul yapacak.
 
Erkan Mumcu'nun Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile yakın arkadaşlığını bilen SDÜ Öğretim Görevlisi Rektör Danışmanı, köşe yazarımız Şakir Aksöz konuyu önce Mumcu ile görüştü.
 
Aksöz, Beşiktaş'ın Mali Genel Kurulunda Başkan Fikret Orman'ın 10 ile kulüp olarak okul yapacaklarını açıkladığını, bu okullardan birinin Isparta’ya yapılması için Erkan Mumcu'ya devreye girmesini istedi.
 
Mumcu, zaman kaybetmeden Beşiktaş Başkanı Fikret Ormanı aradı ve okul yapılacak 10 il arasına Isparta’yı da almalarını istedi.
 
Mumcu'yu kırmayan Orman'ın:"Planlamayı yapmadık ama okul yapılacak 10 il arasına Isparta’yı da ayırız. Beşiktaş süreç başladığında Isparta’ya da okul yaparız. Sizin isteğinizi geri çevirmeyiz" dediği öğrenildi.
 
Okulun nereye yapılacağı belli olmazken, ilkokul binası yapılacağı öğrenildi. Beşiktaş ismi verilecek okulun açılışına Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile futbolcularda katılacak.