Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Isparta birinci sıra milletvekili adayını Ali Haydar Öner olarak belirlenmesinden memnun olmadığını belirterek, ''Ben memleketimden bir vekil istiyorum. Başka ilden gelenleri değil'' dedi.

Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak, Ak Parti Isparta milletvekili adayı Recep Özel'i makamında kabul etti.

Başkan Kıyak, ziyarette yaptığı konuşmada, CHP'nin milletvekili birinci sıra adaylarını, bilinçli olarak farklı illerden gelen kişilerden oluşturduğunu öne sürdü.

CHP Isparta milletvekili adayı ve eski Isparta Valisi Ali Haydar Öner'in, birinci sıradan aday gösterilmesinden memnun olmadığını ifade eden Kıyak, ''Birinci sırada İrfan Bakır olsaydı, herkes tam destek verecekti.

Ama İrfan Bakır ikinci sıraya konuldu. 1. sıraya eski Vali Öner getirildi. Ben memleketimden bir vekil istiyorum. Başka ilden gelenleri değil. Başka ilden gelen kendi ilinden aday gösterilsin'' dedi.

-----------------------------------------

TÜRK MİLLETİ KANDIRILIYOR

  Gelendost belediye başkanı Halim KIYAK, chp nin bilincli olarak her ilin 1. sırasına dışardan birilerini aday gösterdigini söyledi.
 
                   AKPARTİ Isparta milletvekili adayı Recep ÖZEL  Gelendost da secim calışmalarını sürdürdü.Secim calışmalrını cercevesinde Gelendost belediye başkanı Halim KIYAK makamında ziyaret edildi.
 
                      Gelendost belediye başkanı KIYAK alevi ve kürt yapılanması olan CHP nin ülke icin önemli bir tehdit oldugunu vurguladı.
 
                       Ispartadan 1. sıara adayı eski vali Ali Haydar ÖNER'in konulmasından dolayı memnun kalmadıklarını belirten başkan Halim KIYAK,1. sıra adayı İrfan BAKIR olsaydı herkes tam destek verecekti. Ama 2. sıaraya konuldu.Bilerek 1. sırada eski vali ÖNER getirildi.Ben memleketimden vekil istiyorum başka ilden bir vekil kendi ilinden aday gösterilsin. Acıklamalarında bulundu