Önce merkezde esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Milletvekili Gökgöz, son günlerde ilçe ve beldeleri tek tek ziyaret ederek halkla kucaklaşıyor.



İlçelerde belediye başkanları, kaymakamlar ve kamu kurumlarını ziyaret eden, pazara çıkarak halkla sohbet eden Milletvekili Gökgöz, Ekim ayında açılacak olan Meclis çalışmaları öncesinde Isparta’nın bütün ilçe ve beldelerini gezerek hem vatandaşların sorunlarını tesbit ediyor, hem de 24 Haziran seçimlerinde şahsına ve partisine verilen desteğe teşekkür ediyor.



Milletvekili Gökgöz’ün ayaklarına kadar gelerek kendileri ile ilgilinmesinden, sorunların tesbitinden ve yakın ilgi ve alakasından son derece mutlu olduklarını belirten vatandaşlar ise, siyasilerin sadece seçim dönemlerinde kendilerini ziyaret ettiği dönemlerin geride kaldığını belirterek şunları söylediler “Artık derdimizi anlatabileceğimiz, elimizi uzattığımızda elimzi tutacak vekillerimiz var, yanlız olmadığımızı  gördük, bu nedenle başta Gökgöz vekilimiz olmak üzere hepsine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar. 



AK parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ün son durağı ise Sütçüler ilçesi ve ilçeye bağlı kasaba ve beldeler olurken, ziyaretlere de devam edeceği öğrenildi.