Fuarda Gübre, Fide ve Fidan üreticileri, Tarım aletleri firmaları, Traktör firmaları Damla sulama sistemleri üretici ve satıcıları , Tarım ilaçları, Danışmanlık&Sertifika firmaları, Toprak ve tarımsal analiz laboratuvarları, Meyvecilik, Ambalaj ve paketleme, Soğuk hava depoları, Hayvancılık, Süt sağma makineleri, Bankalar  ve Tarımsal yayıncılık konusunda faliyette bulunan sektöründe öncü firmalar yer almaktadır.

Bölgenin en büyük tarım organizasyonu olan fuar artık sadece Isparta değil, Burdur, Antalya, Afyon,  Denizli, Kütahya, Uşak, Eskişehir, Konya, bölgelerinden gelen çiftçilerimiz  içinde önemli bir buluşma noktası olmaya başlamıştır. bu nedenle 2005 tarihinde S.D.Kongre merkezinin sadece bir salonunda yer alan fuar 14.cü Senesinde Gökkübbe fuar merkezinde 90 yakın firma ve 30.000 ziyaretçi katılımı ile çok daha verimli bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Isparta Ticaret borsasının desteğiyle, fuara gelen ziyaretçi kitlesinin daha profesyonel ziyaretçiler olması için; ticaret odaları, meslek odaları, iş adamı dernekleri, resmi kurumlar, il protokolü vb. gibi kanallardan ulaşarak fuarı ziyaret etmeleri sağlanıp fuarın daha iyi noktalara gelmesi sağlanmaya çalışılmaktadır.

14 Kasım - 17 Kasım 2019 tarihlerinde Gökkübbe fuar alanında 15.'si gerçekleşen fuarda, tarım gönüllülüleri birkez daha buluşuyor.