YUSUF ZİYA GÜNAYDIN, YENİ BELEDİYE YÖNETİMİ İLE İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU

Belediye Eski Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yerel seçimlerin ardından 7 ay sonra ilk kez yeni belediye yönetiminin icraatları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

- EN ÇOK ÜZÜNTÜ DUYDUĞU KONUYU ANLATTI

Eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kendi döneminde hizmete sunduğu ancak yeni belediye yönetimi tarafından kaldırılan Psikoterapi ve Danışmanlık Merkezi için "İnsan canı kurtarıyorduk. Daha ötesi var mı? Şimdi orası Evlendirme Dairesi yapılmış. Bunu neden yaptılar?"  Beni üzen en çok bu oldu" dedi.

- PSİKOTERAPİ VE DANIŞMANLIK MERKEZİ KAPATILDI MI?

Birim kapatılmadı, aktif olarak çalışmalarına daha geniş kapsamla devam ediyor, geçtiğimiz hafta Isparta Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Aile ve Psikoterapi Danışma Merkezi tarafından ailelere yönelik verilen eğitimlerin ikincisi olan ‘Çocuklar Sınırlara Neden İhtiyaç Duyar?' konulu semineri Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

BU PROJELERİN TAMAMLANMASINI İSTİYOR

Eski Başkan Günaydın, belediye yönetiminin hizmetlerini de zaman zaman takip ettiğini hatırlatarak, sadece Yeni Otogar ve Dede Korkut Projelerinin devam ettirilmesini ve kendisinin de bu konuda yardımcı olabileceğini söyledi.

Isparta Belediyesi tarafından kavşak ve yol çalışmaları yapıldığını gördüğünü anlatan Yusuf Ziya Günaydın, bunlar tabi ki belediyenin görevleridir. Önemli olan Isparta için büyük projelerin hayata geçmesidir dedi.