HADİ ORADAN!
MHP Isparta Milletvekili adayı Büyük Elçi Hüseyin Avni Bıçaklı'dan Ekonomi bakan yardımcısının "bölgesel teşvikteki yerinizi sevmiyorsunuz ama buna takılı kalmayın" sözlerine tokat gibi cevap verdi.
24 nisa 2015 cuma günü ısparta valiliği tarfında düzenlenen ekonomi forumunda konuşan Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım'ın " Teşvike takılı kalmayın" sözlerine ilk cevap MHP Millet Vekili adayı büyük elçi Hüseyin Avni Bıçaklı'dan geldi.Bıçaklı bu gün yayınladığı basın açıklamasında Bakan yardımcısı Adnan Yıldırım'a cevaben şu ifadelerde bulundu:
Sayın Bakan genel seçimler öncesi Isparta'nın bir numaralı gündem maddesi olan teşvik sistemi ile ilgili açıklamalarda bulunarak Isparta ile adeta dalga geçtiniz..
Neymiş Efendim bölgesel teşvikteki yerimizi sevmiyormuşuz ve buna takılı kalmamalıymışıız." AKP iktidarının getirdiği yeni teşvik sisteminde sadece "bölgesel teşvikler" yokmuş,"öncelikli sektörler" ve "yatırım teşvikleri"de varmış.
Bu talihsiz açıklamanızın anlamı kısaca şudur:Bize demek istiyorsunuz ki,"siz ne yaparsanız yapın ne kadar çırpınırsanız çırpının Isparta bölgesel teşvikte 5. sırada olmaya devam edecektir."