ISPARTA - Karaağaç Mahallesi Kapalı Spor Salonu karşısındaki park mahalle sakinlerinin kabusu haline dönüştü. Mahalle sakinleri Ramazan ayı olmasına rağmen gece saatlerinde tinerciler ve alkol alanların mekanı haline gelen parkla ilgili ilgilerden düzenleme bekliyor.

Karaağaç Mahallesi’nde 6 Mart Kapalı Spor Salonu karşısında bulunan park mahalle sakinleri için adeta kabusa dönüştü. Gece saatlerinde tinerciler ve alkol alanların mesken tuttuğu parkın iç kısmı ağaçlardan dolayı görünmediği için tinerciler tarafından mesken tutuldu.

Alkollü içki şişelerinin kırıkları çocuklar için tehlike oluştururken, gece saatlerinde parkın etrafından geçmek zorunda kalan mahalle sakinleri de endişe içerisinde. Demokrat Haber Merkezi’ne ulaşan mahalle sakinleri konuyla ilgili olarak yetkilileri göreve çağırarak “Burada gündüzleri çocuklarımız Oyun oynuyor, mahalleli spor aletlerini kullanmak istiyor. Ancak hem cam kırıklarından dolayı hem de parkın bakımsız olmasından dolayı sıkıntı yaşıyoruz.

Başta mahalle muhtarımız olmak üzere, belediyenin ve diğer ilgililerin bu konuyu gündemlerine almalarını istiyoruz. Parkın etrafındaki metruk binalarda ayrı bir sıkıntı. Buradaki görüntü Isparta’mıza yakışmıyor” diye sitem etti.

Demokrat Gazetesi