80 yaşını aştım. Bir ayağımız çukurda. Sağlıklı bir şekilde bugünleri görmemi sağlayan yüce yaradana hamdediyorum. Yeni dönem belediyeciliğini ne kadar görürüm bilmiyorum ama temennim şudur ki çocuklarımızın, torunlarımızın daha mutlu olacağı bir Isparta özlemim ve hayalim var. 58  yıllık gazetecilik hayatımda çok siyasetçi gördüm. Isparta’nın siyasette çok değerli evlatları oldu. Ne hayırlı evlatlar gördük. Hepsi bir şeyler yapmaya çalıştı. Hepsinden Allah razı olsun.

Tek başına geldiğim Isparta’da 20 kişilik bir aileye ulaştık. Çocuklarım oldu, torunlarım oldu, torunlarımın çocukları oldu. Isparta’ya kök salmış bir ailenin reisiyim. 1999 yerel seçimleri hariç, bu zamana kadar tüm aile olarak oyumuzu  Sayın Günaydın’a verdim. 2004… Yetmedi 2009… Yetmedi 2014. 2014 yerel seçimlerinde aylar öncesinden Sayın Günaydın’ı makamında kendisini tebrik ettim, ‘kazanacaksın’ dedim. Sayın Günaydın, 10 yıldır görevde.

Bir misyonu temsil etti. Isparta’da az-çok hizmet etti. Ama artık değişim zamanının geldiğine inanıyorum. Kendisine teşekkür edeceğiz ve vedalaşacağız. AK Parti’nin Adayı Şükrü Başdeğirmen’in ilan edildiği gün de söyledim, bugün de söylüyorum. Isparta’da seçimin galibi Şükrü Başdeğirmen’dir. AK Parti’ye hiç oy vermedim. Bu seçimde seve seve gidip, oy vereceğim. İlk kez isteyerek  oy kullanacağım. Çok mutluyum. Isparta, Şükrü Başdeğirmen ile güzel günler görecektir. Bundan bir gram kuşkum yok. Gazeteci taraf tutmaz diyorlar. Bal gibi de tutar. Belediye Başkanlığı seçimi önemlidir, kentin geleceği için çok önemlidir. 

En iyisini seçmek zorundayız. Parti gözüyle bakılamaz. Kişiler önemlidir. Şükrü Başdeğirmen’e oy vereceğim, buradan da açıkça ilan ediyorum. İnşallah AK Parti Genel Merkezi, Cumhurbaşkanımız Isparta’nın bu desteğine karşı en iyi hizmetleri şehrimizle buluşturur, Başdeğirmen’in projelerini destekler.