Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesi Camikebir Mahallesi gayran sokak’ta meydana gelen olayda; Derya B. İsimli kadın bunalıma girerek 1. kattaki evinin kapısını kilitleyerek av tüfeği ile intihara kalkıştı.

Eşi Serkan B.’yi arayan Derya B. Eve gel intihar ediyorum dedi. Eşi eve geldiğinde ise 2 adet av tüfeğini eşinin elinde görünce Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğüne haber verdi. Av tüfeği ile intihar etmek isteyen kadını kapının önünde bekleyen eşi Serkan B. Saatlerce telefonla görüşse de vazgeçirme çabaları sonuçsuz kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Şarkikaraağaç İtfaiyesi ve 112 Acil Servis ekipleri önlem aldı. Şarkikaraağaç İtfaiye ekipleri genç kadının evi ateşe vermesi ihtimaline karşı önlem aldı. Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri her ihtimale karşı çelik yeleklerini giyerek genç kadını, intihardan vazgeçirmeye çalıştı. 

EMNİYET MÜDÜRÜ DEVREYE GİRDİ

İkna etme çabalarının sürdüğü sırada olay yerine gelen Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, Derya B. İsimli şahıs ile uzun süre telefonda görüşerek av tüfeğinin birini balkona, diğerini de kapıya bırakarak son anda intihardan vazgeçirmeyi başardı. Emniyet Müdürü Mahir Yavaş ise çevredeki vatandaşlarca alkışlandı.