Isparta Aktif Gazeteciler Dernek Başkanı Ali Çokyaşa bir açıklama yaparak Belediye İşhanı 5. Katı satış ihalesinde Mhp İl Başkanı İsa Yalçın'ın Gazetecilere olan tavrını kınadı.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın'ın tutumunu yaptığı yazılı açıklama ile kınayan Çokyaşa şunları söyledi. "Belediye Encümen Salonu'nda MHP'nin işgaliyeci olarak bulunduğu Belediye mülkiyeti altındaki binanın satış ihalesi sırasında katılımcıların da bunduğu bir ortamda tatsız bir olay yaşanmıştır.

Bu olayda sayın MHP İl Başkanı İsa Yalçın'ın fotoğraf çekip görevini yapan gazeteci arkadaşlarımıza yapmış olduğu sözlü saldırı hiç kendisine yakışmamıştır. Kamu alanı olan belediye binasını parti binası veya Yalçın İnşaatın Ofisi gibi görerek vazifesini yapan gazeteci arkadaşlarımıza saldırmak despotluğun, derebeyliğin göstergesi değil, bir acizliğin göstergesidir.

Kaldı ki MHP, olumlu, ılımlı, yapıcı, hoşgörülü bilge insanlar topluluğudur. Bu kendine yakışmayan hareketleri yapan, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı sıfatını taşıyan İsa Yalçın'ı kınıyoruz."dedi.