Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ISBAŞ fabrikasının çalışmalarını incelemede bulundu. Başkan Günaydın Fabrikanın revizyon için gerekli malzemelerin de temini için yetkililere talimat verdi.

Isparta’nın altın yumurtlayan tavuğu olarak bilinen ISBAŞ fabrikası günde 20 bin kapasite ile çalışıyor. Belediye Başkanı Günaydın’ın talimatı ile bu kapasite 26 bin’e çıkarılacak.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın inceleme sırasında yaptığı açıklamada, “ISBAŞ fabrikamızın kaliteli üterim yapabilmesi için iki yıldır kadameli olarak revizyondan geçirmiştik. Bu yaptığımız revizyon ile fabrikamızdan aldığımız ürünlerde ciddi bir kalite standardını yakaladık. Bu gün de fabrikamızın basınç sistemlerini elden geçiriyoruz. Böylece fabrikamız arıza yapmadan sistematik olarak çalışmalarını sürdürecektir. Bu çalışmalarımıza hafta sonunu da ekleyerek üretimde bir aksama meydana gelmemesi için çaba sarf ediyoruz. Vardiya sayısını ikiye çıkardık. Revizyon öncesi bu vardiya ile 20 bin Bimsblok üretimi gerçekleştiriyorduk. Yapılan bu revizyon ile birlikte üretim kapasitemizi 26 bine çıkaracağız” dedi.