Isparta Belediyesi"nin yaptığı tüm uyarılara rağmen eski çöp deponi alanına çöp dökülmeye devam ediliyor.

Son yapılan incelemelerde moloz döküldüğünü tespit eden belediye ekipleri moloz döken araca para cezası kesti. Konunun önemine dikkat çekilmesi için de çöp alanında açıklama yapan Başkan Yardımcısı Ahmet Aydemir, “hepinizin bildiği gibi kağnı deresinde kurulan ve modern bir hale getirilen çöp alanımız yılbaşından bu yana faaliyete başlamış ve çöplerimiz buraya dökülmektedir.

Ayrıca eski çöp alanındaki çöpler de bir bölgede toplanarak buradaki bakım yapılmıştır. Dünya çevre günü münasebeti ile de 4 bin 500 öğrencimizle birlikte etrafa dağılmış poşet ve buna benzer malzemeleri toplayarak burada kendilerine düşen görevi yerine getirmiştir. Biz de belediye olarak alanın çeşitli yerlerine çöp dökülmesinin yasak olduğunu belirten tabelalar dikerek çöp dökülmesini yasaklamıştık.

Ancak bu yasaklama levhalarına rağmen bazı vatandaşlarımız yinede bu alana moloz attığı tespit edilmiştir. Halkımızın bu hususta daha duyarlı olmasını istiyorum. Ayrıca buraya moloz dökenleri tesbit ettikleri takdirde alo 153 zabıta müdürlüğüne ihbar etmeleri halinde en ağız cezaya çarptırılacaktır” dedi.