Sevilen Tat Çiğ Köfte Isparta şubesinin lezzet severlerle tanışması ve hizmetteki10. yılını adeta bir şölenle kutladı. Hafta sonu gerçekleşen ve yoğun ilgi gören kutlamada halka 200 kilo çiğ köfte ikramında bulunan işletme, Isparta Belediye Başkanı Y.Ziya Günaydın tarafından da ziyaret edilerek, başarılı hizmetlerinden dolayı kutlandı.
Bugüne kadar sektöre öncülük eden firmanın 300'ü aşkın bayi sayısı ile kaliteli ve müşteri odaklı hizmet sayesinde sektörde kalitesini ve değerini ispatlamış bir şekilde emin adımlarla ilerlemekte olduğu bilgisini paylaşan Sevilen Tat Çiğ Köfte Yönetim Kurulu Başkanı Abuzer Kaçmazer Genel merkezi İstanbul’da bulunan Sevilen Tat Çiğ Köfte’nin misyonunu,  “KALİTE” bir yaşam tarzıdır. “KALİTE” tasarlanır, üretilir, kontrol edilir ve geliştirilir. “KALİTE” tüm çalışanların gönüllü desteği ve sorumluk bilinci ile sağlanır ve sürdürülür. Takım ruhu içerisinde şirket ve birim hedeflerine ulaşmak için çalışırız. Ar-Ge ve Hizmet Geliştirme faaliyetlerindeki hedefimiz; bilgimizi ve yaratıcılığımızı sürekli olarak geliştirerek, müşteri memnuniyeti ve rekabet için etkin hizmetler tasarlamaktır’’ sözleriyle ifade etti.

10. yıl nedeniyle düzenlenen kampanya ve ikramlarla lezzet severlere teşekkür ettiklerini dile getiren Sevilen Tat Çiğköfte Isparta Şube işletmecisi İsmail Türkadı ise,‘’Dürüm sizden Ayran Bizden 4 Tl’’ adıyla düzenlediğimiz 10. yılımıza özel dev kampanyamızla lezzetimizi tercih eden ve bugüne dek bizi destekleyen tüketicilere bir ikramda bulunmak istedik’’ sözleriyle başlayan açıklamasında,’’Herkesin bu tadı tatmasını ve farkımızın illaki farkına varılmasını istiyoruz. Lezzet farkımız özel soslarımız, kıvamımız ve dinlendirme süresi ile ilgili. Çoğu kişi ceviz katmaz, çiğ köftemizin içinde ceviz vardır. Ketçap kullanır, salça kullanmaz. Biz yağına, baharatına kadar ayrı bir özen göstermekteyiz. Et bulyonu kullananlar vardır, ürünümüzde asla kullanılmaz. Bu kıvamı ise yoğurarak elde ediyoruz. Ne kadar çok yoğurursan bulguru o kadar çok yumuşatıp, lezzet verirsin. Bu detayların hepsi çok önemlidir. Lezzetimize has beraberinde hazırladığımız özel soslarımız var. Yöremizin isotunu içeren özel soslarımıza, nar ekşisi ile yine hazırladığımız özel bir ketçap karışımından katarak lezzetlendiriyoruz. Çiğ köftenin olmazsa olmazı bu acı sosudur.

Lezzet farkı da karışımın içerisine giren malzemenin özenle seçilmiş ve doğal ürünler olmasındandır. Yoksa bu tat alınmaz. Malzemenin en iyisi, ustanın en iyisi, lezzetin en iyisi yani iyilerin buluştuğu bir tattır. Bu sebeple Isparta da 10 yıldır çok sevildi. Biz de bu sevginin karşısında, il ve ilçe genelinde toplam 11 şubemizle Isparta’da halkımıza hizmet vermekteyiz. Konya, Afyon, Burdur gibi çevre illerde de şubelerimiz var. Yakın zamanda inşallah Denizli’de de şube açacağız. Ayrıca gelişen ve büyüyen Isparta’da halkımıza en yakın şekilde hizmet amacıyla Özkanlar Kavşağı ve Iyaş bölgesinde  iki yeni şubemizde hizmete girdi. Bir öğrenci kenti olduğumuzun bilincindeyiz ve bu tür kampanyalar düzenleyerek, öğrenci kardeşlerimize en uygun fiyat ve fırsatlarla destek olmaya çalışıyoruz. Lezzet iddiamız gibi, öğrencilerimiz ve halkımızdan yana olarak fiyatlarımızda da iddialıyız. İstiyoruz ki herkes bu tadı tatsın. Yani bilinsin ki Sevilen tat lezzette olduğu gibi fiyatta da iddialı. Yine iddia ediyoruz bu fiyatların altına hiç kimse inemez. Zaman zaman düzenleyeceğimiz yeni kampanyalarımız da olacak ’’ dedi. (Sevilen Tat Çiğ Köfte: 0 246 218 76 44 / 0 542 588 68 44 ) /Elif AKGÜL