Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın “Yatağının altında döviz olanlar parasını altına dönüştürsün, TL`ye dönüştürsün. TL değer kazansın” çağrısına bir destek de Isparta Petrol Turizm’den geldi.

300 Dolar veya Euro bozdurup TL ye çeviren ve makbuzunu paylaşan herkese istediği yöne Gidiş-Dönüş bilet artık Isparta Petrol Turizm’den bedava.

Türk Lirası’nın değer kazanması için birçok firma ve esnaf dolarını bozdurup makbuzunu getiren vatandaşlara önemli avantajlar sağlayan kampanyalar başlatıyor.

Isparta Petrol firmasının yanı sıra kampaya'ya destek veren çok sayıda esnafta ilimizde gerek sosyal medya hesabından gerekse dükkanının camına astığı yazıyla kampanyaya destek veriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlara dövizlerini bozdurmalarını söyleyerek, “Yatağının altında döviz olanlar parasını altına dönüştürsün, TL’ye dönüştürsün. TL değer kazansın. Bu adımları atınca birilerinin oyunu bozulacak” dedi.

Cumhurbaşkanının çağrısının ardından sosyal medya üzerinden TL’yi korumaya yönelik “Oyunu bozalım, dövizleri bozduralım” sloganıyla “#BozDoları” kampanyası da başlatıldı. Söz konusu kampanyaya Türkiye genelinde vatandaşlar destek oluyor. Pek çok vatandaş ellerindeki dolarları bozdurmaya başladı.

Tüm bu yaşanan gelişmelerin üzerine firmalarda da harekete geçti. Dolar bozdurduğuna dair makbuz getiren vatandaşlara önemli imkanlar sunan firmalar, böylelikle ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçlıyor.