Ispartaspor Özel Şifa Hastanesi ile 1 yıllık sponsor anlaşması imzaladı. 2008 - 2009 sezonunda tüm sağlık sorunlarını Şifa Hastanesi üstlendi.

Ispartaspor Kulubü tesislerinde düzenlenen sponsor anlaşmasına Kulüp Başkanı M. Ali Çelik, Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kapancı ve Hastane Baştabibi Levent Yılmazer 1 yıllık protokol imzaladı.

Bu protokol ile pembe yeşilli ekibin 1 yıl boyunca her türlü tedavi, sağlık sorunlarını ücretsiz olarak üstlenecek. Resmi maçlarda Ambulans, doktor göndererek her türlü sağlık ihtiyaçlarını bir sezon boyunca karşılayacak. Yönetim Kurulu Başkanı Kapacı, “Biz 1997 yılından bu yana Isparta"ya hizmet ediyoruz. Ispartaspor kulübü bu ilin tek profesyonel takımıdır.

 Biz Ispartaspor"a hizmet için tüm hastanemizi seferber edeceğiz. Bu bizim vazgeçilmez görevimiz olacaktır. Ispartaspor"u ikinci lige çıkma yolundaki çabasında başarılar dilerim” diye konuştu.

Ispartaspor Kulüp Başkanı M. Ali Çelik ise; “Ispartaspor kurulduğundan bu güne ilk defa sağlık sponsoru ile anlaşmaya varmıştır. Ben Şifa Hastanesine bu desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.

 Kulüplerde sağlık sorunları çok önemledir. Biz ayrıca gerek malzeme ve diğer sorunları halledecek. 3 - 4 firma ile görüşmelerde bulunuyoruz. Yakında bu sponsorluğu da hallederek Ispartaspor"a maddi katkılar sağlanacaktır. Maddi sorunlarımız hafifleyecektir” diyerek sözlerine son verdi.

Oluşum