ITSO’nun Bayramlaşması Çünür Yolu Üzerinde bulunan yeni hizmet binası Ekonomi Kampusu’nda 1. gün saat 12.00-13.30 arasında yapılacak. 

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında tüm İslam Alemi’nin bayramını kutladı. ITSO’nun Bayramlaşma töreninin Çünür Yolu Üzerindeki yeni hizmet binası olan Ekonomi Kampusu’nda  Bayramın Birinci Günü saat 12.00-13.30 arasında yapılacağını belirten Başdeğirmen tüm üyelerini bayramlaşmaya davet etti.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında birlik beraberlik vurgusu yaparak, Bayramları, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı ve etrafındaki herkese el uzattığı bir ve beraber olduğu günler  olarak nitelendiren ITSO  Başkanı Başdeğirmen’in mesajı şöyle:

“Birlik beraberlik içinde yaşadığımız, manevi duygularımızın arttığı Mübarek Ramazan ayının ardından  Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğu içindeyiz. Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) bayramları; barış, kardeşlik ve sevinç günleri olarak anlatıyor. Komşusu açken tok yatamayan, insanların en hayırlısı olarak, insanlara faydalı olanı gösteren, kusurları affetmeyi, güzellikleri övmeyi tavsiye eden bir inancın mensupları için çok önemli fırsatlardır bayramlar. Birlik, beraberlik ve sevgi hissinin doruğa çıktığı bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu vesile ile barış ve kardeşlik duygularını daha da güçlendirecek, ülkemizde ve dünyada barışın ve refahın gönüllere umut serptiği, huzurun, hoşgörünün, dayanışmanın, sevgi ve saygının sembolü olacak bir bayram yaşamayı diliyor, üyelerimiz başta olmak üzere Ispartalı hemşehrilerimizin ve İslam Alemi’nin Bayramı’nı kutluyorum.“