Japonyadan Isparta gülünün tanıtımı için TOBB Isparta İl Genç Girişimciler Kurulunun davetiyle ilimize gelen Japon heyet Isparta Girişimci Sanayici İş Adamları Dernegi IGSİAD'ı ziyaret ederek Isparta ve Japonya arasında gül turizmine odaklı  görüş alışverişinde bulundular.

                Ziyarette TOBB Isparta İl Genç Girişimciler Kurul Başkanı Ahmet Kabalak,Igsiad Başkan yardımcıları Alper Bayhan,Uğur Büyükçulcu Yönetim kurul üyeleri Osman Köse,Dilek Özdemir ,Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün Japon heyete ev sahipliği yaptı.

Japonyada Kozmetik alanında faliyet gösteren Türk işadamı Reşat Dedekoç'un   bereberindeki Japon Gazeteci heyet Isparta Gülünü çok sevdiklerini ve Gülden üretilen ürünleri yakından tanımak ve görmek üzere ıspartaya geldiklerini ifade etti.

                 Isparta ile Japonya arasında gül turizmi için önemli fırsatların olabileğini belirterek Ispartada bulunmaktan çok memnun olduklarını ifade ederek karşılaştıkları konukseverlik ve yakın ilgi için teşekkür ettiler.Japonyada Ispartanın ve Gülünün tanıtımı için japonya ya dönünce gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade ettiler.