Başhekim Okutan Isparta’da bulunan özel hastanelerin personel ve hekim kadrosunun hastanemizden ayrılan, emekli olan hekim ve personelden oluştuğunu belirtti. Hastanenin kadrosunun kalitesinden de bahseden Okutan “ Isparta’da 3 adet özel hastane bulunmakta. Bunlar personel ve doktor kadrolarını bizden karşılıyorlar. Özel hastanelerin bir çoğunun ortakları da hastanemizde görev yapmış maddi durumu iyi olan doktorların ya emekli olarak yada hastanemizden ayrılarak giden doktorlardan oluşuyor.” Diyerek doktor kadrolarının kalitesini öne sürdü.

HEKİM KAYBI YAŞANDI

Hastanemizden ayrılan ve emekli olan doktor kadromuz bizi hekim sıkıntısına soktu, fakat yani atamalarla bu sıkıntıyı giderdik. Op.Dr. Okutan “ Son 1 ay içerisinde 7 atama gerçekleşti. Yapılan atamalarla kadromuzu yenilemiş olduk” dedi.

KAYIP BİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRDİ

Okutan” Hekim kadromuzun azalması ile eksik kadrolarımız oldu fakat bununla birlikte kadromuz güçlendi Taze kanla hizmet alanımızı geliştiriyoruz” diyerek yeni atanan hekimlerin kalitesini vurguladı.

NEFROLOJİ

Hastanede yeni açılan poliklinik’den de bahseden Okutan “Akdeniz bölgesinde tek bir hekim bulunmakta. Hastanemiz kadrosuna yeni gelen nefro uzmanı ilk olarak hastanemizde görev yapmaktadır” diyerek sözlerini tamamladı.