Evciler Kaymakamlığına atandığı günden beri halkın sevincine, üzüntüsüne ortak olan Kaymakam Abdullah Yüksel, doğum gününde Rukiye Tuncer Teyzeyi evinde ziyaret ederek sürpriz yaptı.

Düğün, cenaze, mevlit ve asker uğurlama gibi etkinliklerde her zaman vatandaşı yalnız bırakmayan Evciler Kaymakamı Abdullah Yüksel, ilçe merkezi ve köylerde ihtiyaç sahibi vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinliyor ve çözümler üretiyor.

Sevilen Kaymakam Yüksel, ilçe sakinlerinden olan Rukiye Tuncer’i doğum günün de ziyaret ederek birlikte pasta kestiler.

Doğum günü olduğunu unuttuğunu ifade eden Rukiye Tuncer; “Oğlum biz yaşımızı, başımızı aldık ve ihtiyarladık. Ben doğum günümü falan unutmuştum. Sağ olsun kaymakam bey bize sürpriz yaptı. Elinde pastasıyla geldi ve beni çok mutlu etti. Allah ondan razı olsun” dedi.

Fırsat buldukça bu tür ziyaretleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirten Evciler Kaymakamı Abdullah Yüksel ise; “Bizim görevimiz her zaman halkın içinde olmaktır. Yaşlılarımızı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı evinde ziyaret ederek onları dinliyoruz ve ihtiyaçları varsa gidermeye çalışıyoruz.

Bugünde Rukiye Teyzemizi doğum gününde ziyaret ederek elini öptük ve hayır dualarını aldık” dedi.