İl Özel İdare Binası"nda Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü"nün boşalttığı kısımların Halk Eğitim Merkezi ve Isparta Belediyesi"ne tahsisi meclise Isparta Valiliği"nce teklif edildi.

    Fevzi Özdemir, binayı ticari amaçla değerlendirmek için boşalttıklarını ve boşaltma amacının hatırlanması gerektiği belirterek karşı çıktı. İl Özel İdare binasında Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü"nün boşalttığı kısmın Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Isparta Belediye Başkanlığı"na meslek edindirme, el becerilerini geliştirme ve iş imkanı sağlama amacıyla oluşturulan ISMEK kursları için 5 ay süre ile kullanılmak üzere Isparta Belediyesi"ne geçici olarak tahsisi Isparta Valilik makamının teklifi ile dün İl Genel Meclisi"nde görüşüldü.

   İl Genel Meclis üyelerinden AKP"li Ali Osman Altunbaşak, buradaki yerlerle ilgili hukuksal sorunlar olduğunu ve incelenmesi gerektiğini önerdi. AKP"li Fevzi Özdemir ise, buralardaki kamu dairelerinin boşaltılmasındaki amaçlarının, şehir içinde çok güzel bir yerde olan binanın ticari değerlendirilerek gelir sağlanması olduğunu söyleyerek, “Bu nedenle başka bir kuruma verilmesini tasvip etmiyorum. Lütfen orayı boşaltma amacımızı bir daha hatırlayalım” dedi.