Çevre ilçelerle ortaklaşa gerçekleştirilen tanışma gecesi, Sütçüler, Aksu, Eğirdir, Yenişarbademli Belediye Başkanları, ilçe ve belde başkanları, belediye meclis üyeleriyle 300'e yakın partilinin katılımıyla gerçekleşti.

   Aksu Pınargözü Alabalık Restaurant'taki gecede, partililere seslenen İl Başkanı Kurt, "Biz, bu görevi 29 Temmuz'da devraldık. 3 Kasım öncesi Türk milleti, önünü açacak bir kurtarıcı bekliyordu. Bu kurtarıcı, AK Parti hükümetiydi. Isparta'da, 51 belediyeden 36 belediye, şu an AK Parti'den. Ancak bu, beklediğimiz netice değil.

   Her bir partili, AK Parti'yi temsil ediyor. Bize lazım olan sizlerin güveni, sizlerin muhabbetidir. Biz, dün il yönetimi olarak Şarkikaraağaç, Gelendost, Uluborlu, Senirkent ilçelerindeydik. Biz, günümüzü iyi değerlendirelim. Kimsenin elinde sihirli değnek yok. Zihnimizi ve kalbimizi birleştirelim. Hiçbir partili, asla dedikodu siyaseti yapmasın.

   Gizlememiz gereken hiçbir şey yok. AK Parti, Türkiye'nin ortak paydası olan bir partidir. Isparta'da yeni bir süreç başlatıyoruz. Kapımız, sizlere sonuna kadar açık" dedi. (İhlas Haber Ajansı)