Toplantının Açılışı Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı Tarafından Yapıldıktan Sonra Divan Başkanlığı İçin İki Liste Sunuldu. Mehmet Boyacı Ve Yönetim Kurulu Tarafından Sunulan Divan Listesi 200 Fark Atarak Divan Başkanlığına Seçildiler. 

Kooperatifin Genel Kurul Gündeminde Tasfiye Maddesi Vardı. Tasfiye Maddeside Genel Kurula Katılan Ortakların Tamamının Oyuyla Kabul Edildi. Kooperatifin Tasfiye Sırasında Yapılacak İşlemler İçin Mevcut Yönetim Kuruluna Yetki Verildi. Sanayide Yapılan Hizmetleri Ve Bugüne Kadar Gerçekleşmeyen Sorunları Çözüm Üreten Boyacı Ve Ekibine Ortakların Büyük Çoğunluğu Teşekkür Etti.

Yapılan Genel Kurul Hakkında Açıklama Yapan Mehmet Boyacı, Genel Kurul Toplantımıza Katılan Ve Katılamayan Tüm Ortaklarımıza Teşekkür Ederim. Üstümüzdeki Büyük Baskılara Rağmen Ortaklarımız Yönetimimizi Destekleriyle Bizleri Yalnız Bırakmadılar. Ortaklarımız Tasfiye İşlemleri Noktasında Dağıtılacak Payların Eşit Bir Şekilde Dağıtılması İçin En Doğru Kararı Verdiler. Bu Sanayinin Yapılmasında Emeği Geçen Ve Ebediyete İntikal Etmiş Tüm Ortaklarımızıda Rahmetle Anıyorum.

Yapılan Genel Kurul Toplantısında Ortaklarımız Tarafından Tekrar Göreve Seçildiklerini Söyleyen Boyacı Tüm Ortaklarımızın Hizmetkarıyız Dedi. Genel Kurul Toplantısında Görev Yapan Emniyet Personelimizede Çok Teşekkür Ederim Dedi.